Інжир Далматський (Dalmatia), Турецький Білий
230,00 грн
Інжир Далматський (Турецький білий) став фаворитом серед садівників, які віддають перевагу вирощувати великі, самоплідні сорти. Культура досить невибаглива в догляді. Сорт добре переносить посуху і заморозки, даючи два врожаї на рік при відповідних кліматичних умовах.
Світлолюбивість |
сонце/півтінь |
---|---|
Морозостійкість |
Зона 7 (до -18 °С) |
Коренева система |
Закрита |
Горщик |
С1 |
Запилюваність |
самоплідний |
Місяць дозрівання |
Вересень ,Жовтень ,Липень |
Вологолюбність |
Помірна |
Інжир Далматський – популярний сорт дає врожаї 2 рази за сезон. Перший урожай дозріває в червні – липні, другий – у вересні – жовтні. Вирощується в формі куща, його висота обмежується шляхом обрізки. Це самоплодовий сорт, швидко вступає в плодоношення. Плоди грушоподібні, жовто-зеленого кольору, масою 80 – 200 г, м’якоть солодка з кислинкою.
Далматський відносять до досить морозостійким сортам, він витримує морози до – 15(°C). Вирощувати інжир можна як в оранжереях і теплицях, так і у відкритому грунті, забезпечивши надійне укриття. У випадку обмерзання, добре відновлюється. Підходить для вирощування в контейнерах. Використовується для вживання в свіжому вигляді, а також у вигляді різних заготовок.
Вирощування інжиру в домашніх умовах досить просте заняття. Забезпечте саджанцю достатню кількість світла, зволожуйте грунт, але не допускайте застою води. Слідкуйте за станом листя. Культура схильна до певних хвороб, важливо знати, чим обробляти інжир, це можуть бути фунгициди, домашні настої.
При покупці багато хто хоче знати, який інжир корисніше. Сорт Далматський (Турецький білий) відомий тим, що плоди багаті вітамінами, необхідним для людини калієм. Їх можна вживати у свіжому вигляді, сушити, робити заготовки на зиму.
Якщо обрано оплату при отриманні, ви сплачуєте додатково за переказ коштів у зворотній бік 2% + 20 грн
Способи оплати:
– Карткою будь-якого банку на сайті?через monoPay
– На відділенні або через додаткок “Нова Пошта”
– Інші способи оплати – по домовленості.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.