Груша Киргизька
150,00 грн
Зимовий сорт киргизької селекції. Плоди великі, видовжено-грушоподібні, жовто-зелені з рум’янцем, соковиті, солодкі з легкою кислинкою. Добра лежкість та транспортабельність. Морозостійкість висока.
Вага |
160-200 г |
---|---|
Вологолюбність |
Помірна |
Світлолюбивість |
сонячне місце |
Коренева система |
Відкрита |
Смак |
солодкий, з легкою кислинкою |
Термін дозрівання |
зимовий (кінець вересня-початок жовтня |
Морозостійкість |
висока |
Засухостійкість |
середня |
Сорт |
Киргизька |
Вік саджанця |
1 рік |
Висота саджанця |
1,5-2,0 м |
Культура |
Груша |
Немає в наявності
Груша Киргизька Зимова – це зимовий сорт, виведений в Киргизії, який цінується за свої великі, смачні плоди та тривалий термін зберігання. Дерево сильноросле, формує пірамідальну крону, що потребує регулярної обрізки для забезпечення гарного освітлення плодів та провітрювання крони. Плоди Киргизької Зимової великі, мають видовжено-грушоподібну форму та жовто-зелене забарвлення з розмитим червоним рум’янцем на сонячній стороні. М’якоть біла, соковита, масляниста, з приємним солодким смаком, легкою кислинкою та тонким ароматом. Сорт Киргизька Зимова відрізняється доброю лежкістю – плоди добре зберігаються в прохолодному місці до лютого-березня, не втрачаючи своїх смакових якостей. Цей сорт також характеризується гарною транспортабельністю. Груші чудово підходять для споживання у свіжому вигляді, для приготування десертів, компотів, варення та для сушіння. Для отримання рясних врожаїв рекомендується висаджувати грушу Киргизька Зимова на сонячних, захищених від вітру ділянках з родючим, добре дренованим ґрунтом та забезпечувати регулярний полив та підживлення. Морозостійкість висока, що дозволяє вирощувати цей сорт в багатьох регіонах України.
Якщо обрано оплату при отриманні, ви сплачуєте додатково за переказ коштів у зворотній бік 2% + 20 грн
Способи оплати:
– Карткою будь-якого банку на сайті?через monoPay
– На відділенні або через додаткок “Нова Пошта”
– Інші способи оплати – по домовленості.
Відгуки
Відгуків немає, поки що.